Soladay tandenborstel

 


Soladey eco ionische tandenborstel

Soladey ionische tandenborstel

SOLADEY eco is nu beschikbaar in Europa en is de opvolger van de vorige versie van de Soladey, de oorspronkelijke, populaire en revolutionaire 'high-tech'ionische tandenborstel uit Japan.

Het
eco model maakt gebruik van de standaard Soladey vervangbare borstelkop en integreert zo op een effectieve wijze met de vorige versie.

Zoals met andere industriële toepassingen, zoals waterzuivering en lucht filtratie, is ionische stroom geen recente ontdekking. Soladey werd voor het eerst vervaardigd in het begin van de jaren 1980 en deze met licht geactiveerde tandenborstel wordt nu dagelijks gebruikt door miljoenen mensen in Japan, maar nu ook in vele andere landen daarbuiten.SoladeySoladey ziet eruit als een gewone tandenborstel, maar bij nadere bestudering blijkt het een titanium (metaal) ionische geleidende staaf te zijn die loopt vanaf de vervangbare borstelkop tot in het handvat.

SOLADEY eco's nieuw gevormde handgreep biedt een comfortabele en ergonomische greep. Tevens is de tandenborstel verkrijgbaar in
6 aantrekkelijke kleuren: rood, geel, groen, paars, roze en wit!

Dit handvat is het geheim van Soladey. Het is gemaakt van een gepatenteerd zonne-geleidend materiaal waarmee licht, door foto-activiteit, omgezet wordt in een natuurlijke energiebron die de schadelijke bacteriën in de mond vernietigd.


De bacteriële populatie in uw mond heeft direct effect op de gezondheid van uw lichaam, op dezelfde manier zoals uw darmflora uw algemene gezondheidstoestand kan beïnvloeden. Algemeen kan men stellen dat hoe alkalischer uw darmen zijn des te schoner uw tanden waarschijnlijk zullen zijn. Met het huidige dieet is het een uitdaging om het evenwicht te bewaren. Soladey helpt bij het bestrijden en neutraliseren van de zuren die zorgen voor een slechte adem en tandbederf. De effecten kunnen lang nadat u klaar bent met borstelen worden gevoeld!


Drink veel water per dag om te reinigen. Dit is goed voor alle lichamelijke functies. Vermijd suikers en sterk geconcentreerde voedingsmiddelen en dranken. Een vuistregel is om voedingsmiddelen in te nemen met een hoog watergehalte.

Soladey is ook effectief als het gaat om tabakvlekken van rokers. Er zijn vele getuigenissen die aanspraak maken op de verwijdering van moeilijke vlekken. In een tijdsbestek van enkele weken consequent gebruik van de Soladey ionische borstel onder een goede lichtbron kan resultaat verwacht worden.Mondhygiëne met Soladey is nu niet alleen de natuurlijkste, maar ook zuinigste manier!

 


Hoe het werkt

Het handvat bestaat uit een door licht geactiveerde titanen stang (halfgeleider). Wanneer blootgesteld aan een lichtbron (een tl-licht badkamer, een gewone gloeilamp of zonlicht), zet de foto-gevoelige titanen stang binnenin de Soladey het licht om in negatief geladen elektronen (ionen). Deze ionen vermengen zich met het speeksel in uw mond en trekken zo de positieve (waterstof) ionen uit het zuur van de tandplaque op uw tanden.

Het zuur is dan geneutraliseerd en de tandplaque valt uiteen - een wetenschappelijke benadering van een schonere en gezondere mond! Natuurlijk kunt u voor de smaak een zeer kleine hoeveelheid tandpasta blijven gebruiken, maaar in principe is tandpasta is niet nodig als u tijdens het poetsen uw speeksel met water mengt.

Prijs 19.95

 


 

De uitvinder

Dr. Yoshinori Nakagawa

 

De technologie voor de Soladey ionen-tandenborstel werd door de Japanner Dr. Yoshinori Nakagawa ontwikkeld. De naam is afkomstig van de woorden 'Solar' en 'Dental', gevolgd door de y van Yoshinori.

Dr. Nakagawa wist dat negatieve ionen kunnen worden gegenereerd uit titanium-doxide, wanneer dit metaal werd blootgesteld aan licht en water. De afgegeven negatief geladen ionen doden vervolgens op een natuurlijke manier de schadelijke bacteriën in de mond en breken het tandplak en tandaanslag af.


 

Soladey Opzetborstel set

Medium per 4 borstels 19.95

Wilt u één of meer tandenborstels? Wij sturen u dit gratis op binnen Nederland. Stuur een mailtje naar diodrogist@gmail.com welke kleur u wilt hebben en of u opzetborstels wilt

 Nadat wij uw overmaking binnen hebben, sturen wij u dit direct op. Graag overmaken op 1353.49.656 t.n.v. van der Lely